ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποινική δίωξη στους τέσσερις Ολλανδούς για το άγριο ξύλο στη Χερσόνησο

Ο εισαγγελέας τους παρέπεμψε να δικαστούν στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο

Ποινική δίωξη στους τέσσερις Ολλανδούς για το άγριο ξύλο στη Χερσόνησο

Ποινική δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου, σε βάρος των τεσσάρων Ολλανδών για τον άγριο ξυλοδαρμό συμπατριωτών τους στη Χερσόνησο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο εισαγγελέας τους παρέπεμψε να δικαστούν στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο, όμως η δίκη αναβλήθηκε και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 23 Φεβρουαρίου 2023, προκειμένου να προσκομιστούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και η έκθεση του ιατροδικαστή.

Το χρονικό της συμπλοκής στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν μία παρέα τεσσάρων νεαρών Ολλανδών, τρεις 19χρονοι και ένας 18χρονος, άρχισαν να καυγαδίζουν έντονα στο δρόμο. Μάλιστα, ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις καθώς δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο φίλοι Ολλανδοί που έγιναν μάρτυρες αυτής της συμπλοκής πήγαν να τους χωρίσουν αντί όμως να το καταφέρουν τελικά ήταν εκείνοι που δέχθηκαν τα χτυπήματα. Μάλιστα ο ένας από τους δύο, ένας 27χρονος Ολλανδός, τραυματίστηκε στα πόδια και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο συνέλαβαν την παρέα των τεσσάρων Ολλανδών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.