ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ποιοι είναι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν για απόπειρα μαζικής δολοφονίας στη Βούλα

Σκληροί κακοποιοί

Ποιοι είναι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν για απόπειρα μαζικής δολοφονίας στη Βούλα

Σκληροί κακοποιοί, με πλοκάμια στη νύχτα και το οργανωμένο έγκλημα, είναι τα άτομα ηλικίας 42 και 34 ετών, που συνελήφθησαν από το τμήμα Εκβιαστών, έξι μήνες μετά την αιματηρή συμπλοκή με φόντο ξεκαθάρισμα λογαριασμών, στις 21 Ιανουαρίου, σε φούρνο στη συμβολή των οδών Ερμού και Προόδου, στη Βούλα.

Όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές, ο πιο «σκληρός» ήταν ο 42χρονος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην κατοχή του κατά την σύλληψη του βρέθηκε πιστόλι με υποδοχή για σιγαστήρα. Στη γεμιστήρα είχε 14 φυσίγγια καθώς και ένα στην θαλάμη.

Πρόκειται για  Αλβανό που χρησιμοποιούσε τουλάχιστον 6 διαφορετικά ονόματα και 6 χρονολογίες γεννήσεως , 8 διαφορετικά επίθετα και διαφορετικά πατρώνυμα

Ήταν σεσημασμένος μεταξύ άλλων για κλοπές και ληστείες, όμως το πιο σοβαρό για το οποίο έχει απασχολήσει είναι η δολοφονία Διοικητή Τμήματος της Αλβανικής Αστυνομίας.

Το 2017, ο 42χρονος φέρεται να έδωσε εντολή σε εκτελεστές να σκοτώσουν τον Αστυνομικό, αφού τον θεωρούσε υπεύθυνο για την σύλληψη του στην Αλβανία.

Βρήκε καταφύγιο στη χώρα μας όμως το 2018 συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές , έπειτα από διεθνές ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του. Λίγο καιρό μετά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς –σύμφωνα με τις πληροφορίες- δεν προχώρησαν οι διαδικασίες για την έκδοση του.

Στην ίδια δολοφονία εμπλέκεται και ο δεύτερος συλληφθείς, 34 ετών. Ο 34χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε κατηγορηθεί για συνέργεια στην εκτέλεση του Αστυνομικού. Και γι αυτόν είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα. Συνελήφθη το 2019 από την ΕΛ.ΑΣ., όμως δύο μήνες αργότερα αφέθηκε και αυτός ελεύθερος .

Συγκατηγορούμενος των δύο είναι και ένας 35χρονος Αλβανός, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 35χρονος συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ.,  είχε τραυματίσει με μαχαίρι έναν οδηγό αυτοκινήτου με τον οποίο είχε πάει να τρακάρει. Παράλληλα έχει απασχολήσει για κλοπές, ληστείες, πλαστογραφίες αλλά και για το νόμο περί αλλοδαπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα των κακοποιών αποτελούνταν από πέντε άτομα, δύο βασικούς και τρεις περιφερειακούς ενώ στο σημείο της συμπλοκής είχαν φτάσει με δύο οχήματα, ένα ΙΧ του 42χρονου και ένα ταξί του 34χρονου- τα οποία κατά επιχείρηση του εκβιαστών, κατασχέθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.