ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πολυτεχνειούπολη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε ανήλικοι που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών

Πρόκειται για τέσσερις 16χρονους και έναν 17χρονο

Πολυτεχνειούπολη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε ανήλικοι που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών

Ελεύθεροι και οι πέντε ανήλικοι, που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ο περιοριστικός όρος που τους επιβλήθηκε είναι η εμφάνισή τους μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Με τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών και της σύστασης συμμορίας βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας οι πέντε ανήλικοι οι οποίοι συνελήφθησαν στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, μετά από έφοδο της ΕΛΑΣ.

Ως ορμητήριο για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες χρησιμοποιούσαν τις παλιές εστίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι αρνήθηκαν την ανάμειξή τους στιν εν λόγω πράξεις.

Πρόκειται για τέσσερις 16χρονους και έναν 17χρονο οι οποίοι αντιμετώπισαν τις εξής κατηγορίες: σύσταση συμμορίας, διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, φθορά ξένης περιουσίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.