ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πώς μπορούμε να προστατέψουμε το σπίτι μας από κλοπές όσο λείπουμε για διακοπές;

Τι λέει εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Πώς μπορούμε να προστατέψουμε το σπίτι μας από κλοπές όσο λείπουμε για διακοπές;

Κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών είναι συχνές οι ειδήσεις για διαρρήκτες που εισβάλουν στα σπίτια όσο οι ιδιοκτήτες τους απουσιάζουν.

Πως μπορούμε, όμως, να προστατευτούμε από τις κλοπές και να μη βρεθούμε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις;

Πώς να προστατέψουμε το σπίτι μας από κλοπές

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., τόνισε πως, προτού φύγουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, θα πρέπει να ασφαλίσουμε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα της οικίας μας.

Ακόμα σημείωσε: «Εάν υπάρχει η δυνατότητα να εμπιστευτούμε σε ένα οικείο πρόσωπο να ανοίγει το σπίτι μας ώστε να φαίνεται κίνηση, καθώς τα κενά σπίτια αποτελούν στόχο για τους διαρρήκτες, θα ήταν καλό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξίσου σημαντικό είναι να μην ανακοινώνουμε στα social media ότι λείπουμε για διακοπές, ενώ θα πρέπει να αποφεύγουμε να αφήνουμε πολύτιμα αντικείμενα ή χρήματα στο σπίτι όταν λείπουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ιδιαίτερα, εάν έχουμε αφήσει πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι, συστήνεται να μην το αποκαλύπτουμε σε τρίτα πρόσωπα. Παράλληλα, ανάμεσα στις συμβουλές για την προστασία του σπιτιού μας από τους επίδοξους ληστές συστήνεται ο φωτισμός με χρονοδιακόπτη, καθώς και να τεθεί ο συναγερμός σε λειτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.