ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου για 76χρονο Αιγύπτιο: «Ήταν ο άνθρωπος της οικογένειας Καρνέση – Έτρωγαν μαζί»

«Τον γνώριζα εδώ και 35 χρόνια, όταν ήρθε στους Πεταλιούς με την οικογένεια»

Πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου για 76χρονο Αιγύπτιο: «Ήταν ο άνθρωπος της οικογένειας Καρνέση – Έτρωγαν μαζί»

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου, Νίκος Τσαλιαγκός, το πρωί της Τρίτης (13/2) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον 76χρονο Αιγύπτιο που σκότωσε χθες Δευτέρα τρία άτομα μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, τονίζοντας πως, «κάνανε μαζί μπάνιο, το μεσημέρι έτρωγαν μαζί. Ήταν στην οικογένεια».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «τον γνώριζα εδώ και 35 χρόνια, όταν ήρθε στους Πεταλιούς με την οικογένεια Καρνέση. Ήταν καλός, φιλότιμος, ότι και να του ζήταγες δεν σου έλεγε όχι. Ήταν ομιλητικός και δοτικός. Η οικογένεια Καρνέση τον αγαπούσε πολύ».

«Ήταν ο επιστάτης στο νησί, όπου είχαν τη βίλα. Κάνανε μαζί μπάνιο, το μεσημέρι έτρωγαν μαζί. Ήταν στην οικογένεια. Ήταν πολύ αγαπητός. Ήταν ήρεμος, ήσυχος, φιλότιμος. Δεν υπήρχε κάτι που να μπορούσε να πούμε ότι θα έκανε έγκλημα», είπε.

Ο κ. Τσαλιαγκός μίλησε και στην τηλεόραση του ANT1 τονίζοντας πως στον δράστη του φονικού είχε ανατεθεί η εν λευκώ διαχείριση όλων τω ζητημάτων που σχετίζονταν με τα σπίτια της οικογένειας.

Μάλιστα, υποστήριξε πως ο 76χρονος ήταν εκείνος που τους παραλάμβανε από το Μαρμάρι και με σκάφος του πήγαινε στα σπίτια τους.

Τόνισε πως ενώ είχε απολυθεί από τις αδερφές Καρνέση εδώ και καιρό, τον είδε πριν από έναν με δύο μήνες στο Μαρμάρι και χαιρετήθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο αδερφός της οικογένειας, με τον οποίο οι δύο αδελφές είχαν προστριβές, είχε προσλάβει με τη σειρά του τον Αιγύπτιο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Άρης συνέχιζε να έχει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της ναυτιλιακής εταιρείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.