
Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκων μαθητών του.
Σημειώνεται ότι η απολογία του στον Ανακριτή ήταν πολύωρη αφού ο ίδιος με ισχυρή συνοδεία αστυνομικών πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Νεαπόλεως λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι.
Σύμφνα με πληροφορίες του cretapost, ο Εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει κακουργηματικές διώξεις στον 46χρονο προπονητή για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων μετά τις καταγγελίες οκτώ μαθητών του που κατέθεσαν στην Ασφάλεια ότι είχε προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά καθώς και ότι τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.
Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρίες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.