ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προφυλακίστηκαν οι Ρομά που ξυλοφόρτωσαν και λήστεψαν καρκινοπαθή σε βενζινάδικο στη Λαμία

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν τα δύο αδέρφια Ρομά

Προφυλακίστηκαν οι Ρομά που ξυλοφόρτωσαν και λήστεψαν καρκινοπαθή σε βενζινάδικο στη Λαμία

Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια Ρομά ηλικίας 16 και 17 ετών που ξυλοφόρτωσαν και λήστεψαν καρκινοπαθή σε βενζινάδικο στη Λαμία.

Αυτή τη φορά Ανακριτής και Εισαγγελέας συμφώνησαν στην προφυλάκιση των δύο νεαρών Ρομά, καθώς στην περίπτωση των δύο συνεργών τους ηλικίας 19 και 16 ετών, που είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, υπήρξε απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αφού υπήρξε διαφωνία και είχαν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Έξω από τα Δικαστήρια Λαμίας από νωρίς το μεσημέρι είχαν συγκεντρωθεί πολλοί συγγενείς τους, ενώ στο άκουσμα της προφυλάκισης ξέσπασαν σε φωνές, κατάρες και απειλές. Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων.

Τα δύο αδέρφια, σύμφωνα με τα στοιχεία της κύριας ανάκρισης, είχαν συμμετοχή και σε άλλη μια ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί, ενώ μαζί με τον άλλον 16χρονο που έχει ήδη προφυλακιστεί, εμπλέκονται σε κλοπές και διαρρήξεις σε τέσσερα καταστήματα στο κέντρο της Λαμίας.

Το χρονικό της ληστείας

Η ληστεία που είχε σημειωθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου σε βενζινάδικο στην είσοδο της πόλης της Λαμίας. Οι τέσσερις νεαροί Ρομά απαίτησαν από τον καρκινοπαθή πρατηριούχο να τους βάλει δωρεάν καύσιμα και όταν αρνήθηκε, καθώς το είχαν επαναλάβει στο παρελθόν, του επιτέθηκαν με καρατιές, ενώ του απέσπασαν και χρηματικό ποσό που είχε επάνω του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα δε δίστασαν να προσπαθήσουν να τον «πατήσουν» και με το αυτοκίνητο, όπως κατέγραψε η κάμερα του κυκλώματος ασφαλείας του βενζινάδικου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.