ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης στη Λάρισα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της εισαγγελέως

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης στη Λάρισα

Προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τρίτη, έλαβαν οι τέσσερις ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 19χρονης στον Τύρναβο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Η αστυνομία μετά την καταγγελία της κοπέλας προχώρησαν συνολικά στη σύλληψη 8 ατόμων. Τριών ανηλίκων που κατηγορούνται για τον βιασμό της κοπέλας, ενός ακόμη ανήλικου για συνέργεια ενώ συνελήφθησαν και τέσσερις γονείς για παραμέληση ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της εισαγγελέως και στη συνέχεια ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τρίτη, σύμφωνα με το larissanet.

Βίαζαν την 22χρονη και την κατέγραφαν σε κινητό τηλέφωνο

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι δράστες του βιασμού της 22χρονης αρχικά την παρέσυραν σε μια οικοδομή κοντά στον χώρο που διεξάγεται το παζάρι στον Τύρναβο και εκεί αρχικά την βίασαν οι δύο εξ αυτών ενώ στη συνέχεια φώναξαν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης βίασαν την κοπέλα.

Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι άλλο ένα άτομο που βρισκόταν στον χώρο φέρεται να κατέγραφε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο.

Άλλες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ θέλουν, δε, την 22χρονη να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.