ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρωτοφανές περιστατικό στον Ασπρόπυργο: Αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες παρέσυρε και σκότωσε 15 πρόβατα

Οδηγός ένας νεαρός Ρομά

Πρωτοφανές περιστατικό στον Ασπρόπυργο: Αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες παρέσυρε και σκότωσε 15 πρόβατα

Νεαρός Ρομά οδηγός, χθες το απόγευμα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε κοπάδι από πρόβατα, τα οποία βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον δρόμο, συνοδεία του βοσκού τους, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει τη ζωή 15 ζώων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο protothema.gr και που είδαν τον δρόμο γεμάτο από νεκρά πρόβατα, από θαύμα γλίτωσε ο βοσκός, ο οποίος μόλις είχε προλάβει να ανέβει στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα η αστυνομία Ασπροπύργου και η Τροχαία, όπου στον έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο του Ρομά ήταν ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες.

Για την πράξη του ο Ρομά δεν συνελήφθη, καθώς ο βοσκός δεν έχει προχωρήσει μέχρις ώρας σε καμία μήνυση σε βάρος του φοβούμενος τις αντιδράσεις από τους ομόφυλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.