ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ψάχνει δρόμο διαφυγής προς τα Βαλκάνια ο Πακιστανός που δολοφόνησε την άτυχη 17χρονη

Είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με άλλους αλλοδαπούς

Ψάχνει δρόμο διαφυγής προς τα Βαλκάνια ο Πακιστανός που δολοφόνησε την άτυχη 17χρονη

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πακιστανού για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι συνεχίζονται εντατικά και αφορούν τον 22χρονο «σύντροφο» της, ενώ σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο ίδιος είχε εμπλοκή σε συμπλοκή με «ανηλίκους», αλλοδαποί και αυτοί.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, στις 27 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ο 20χρονος είχε συμπλοκή με «ανήλικους» έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι. Μάλιστα, είχε τραυματιστεί από μαχαίρι, ενώ τότε η 17χρονη είχε καταθέσει υπέρ του.

Υπενθυμίζεται, ότι οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν από την πρώτη στιγμή στραφεί σε αυτόν, καθώς εξαφανίστηκε από την στιγμή που πραγματοποιήθηκε η δολοφονία.

Επίσης, άνθρωποι που βρίσκονται…  κοντά στον 22χρονο Πακιστανό δολοφόνο  (άγνωστο τι ακριβώς άνθρωποι είναι αυτοί) ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο το βράδυ της Πέμπτης και δεν αποκλείεται ο δράστης της φρικτής δολοφονίας να παραδοθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται  πάντως πως η ΕΛΑΣ, εξετάζει μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να ψάχνει δίοδο διαφυγής προς τα Βαλκάνια, μέσω κυκλωμάτων διακίνησης παράνομων  μεταναστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.