Είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με άλλους αλλοδαπούς

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πακιστανού για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι συνεχίζονται εντατικά και αφορούν τον 22χρονο «σύντροφο» της, ενώ σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο ίδιος είχε εμπλοκή σε συμπλοκή με «ανηλίκους», αλλοδαποί και αυτοί.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, στις 27 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ο 20χρονος είχε συμπλοκή με «ανήλικους» έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι. Μάλιστα, είχε τραυματιστεί από μαχαίρι, ενώ τότε η 17χρονη είχε καταθέσει υπέρ του.

Υπενθυμίζεται, ότι οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν από την πρώτη στιγμή στραφεί σε αυτόν, καθώς εξαφανίστηκε από την στιγμή που πραγματοποιήθηκε η δολοφονία.

Επίσης, άνθρωποι που βρίσκονται…  κοντά στον 22χρονο Πακιστανό δολοφόνο  (άγνωστο τι ακριβώς άνθρωποι είναι αυτοί) ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο το βράδυ της Πέμπτης και δεν αποκλείεται ο δράστης της φρικτής δολοφονίας να παραδοθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται  πάντως πως η ΕΛΑΣ, εξετάζει μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να ψάχνει δίοδο διαφυγής προς τα Βαλκάνια, μέσω κυκλωμάτων διακίνησης παράνομων  μεταναστών.