ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πύργος: Ρομά διαρρήκτες 11 και 13 ετών ρήμαξαν τρία μαγαζιά

Μέλη συμμορίας Ρομά διέπραξαν μέσα σε λίγη ώρα τρεις διαρρήξεις προκαλώντας υλικές ζημιές στις τζαμαρίες και τις πόρτες

Πύργος: Ρομά διαρρήκτες 11 και 13 ετών ρήμαξαν τρία μαγαζιά

Επιδρομή σε καταστήματα στον Πύργο έκανε τα ξημερώματα της Πέμπτης μια ομάδα έξι Ρομά, μεταξύ των οποίων τρία μικρά παιδιά, που διέπραξαν μέσα σε λίγη ώρα τρεις διαρρήξεις προκαλώντας υλικές ζημιές στις τζαμαρίες και τις πόρτες.

Μάλιστα, ένα καφενείο έγινε στόχος διάρρηξης για… ένατη φορά!

Οι τρεις ενήλικοι δράστες και τα τρία ανήλικα παιδιά που είχαν μαζί τους, δύο αγόρια μόλις 11 χρόνων και ένα 13χρονο κορίτσι, παραβίασαν πρώτα το καφενείο- ψησταριά από το οποίο άρπαξαν την ταμειακή μηχανή, μία τηλεφωνική συσκευή, αναψυκτικά και μπύρες. Στη συνέχεια, οι ανήλικοι διέρρηξαν ένα σούπερ μάρκετ από τα ταμεία του οποίου άρπαξαν χρήματα, καθώς και μια καφετέρια από την οποία έκλεψαν αλκοολούχα ποτά και τα έκρυψαν σε μια κοντινή οικοδομή.

Οι διαρρήκτες καταγράφηκαν από κάμερες σε πολλά σημεία της πόλης, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν άμεσα και να συλληφθούν οι πέντε από αυτούς σε καταυλισμούς της περιοχής με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου Παραβατικότητας Ευπαθών Ομάδων Ηλείας, ενώ ο έκτος αναζητείται. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον πατέρα ενός από τους ανήλικους για παραμέληση της εποπτείας του και οδηγήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.