ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πυροβολισμοί έξω από το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Δημητρίου

Ένοπλοι πυροβόλησαν στον αέρα όταν επιχείρησε να τους ελέγξει ο σκοπός του τμήματος

Πυροβολισμοί έξω από το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Δημητρίου

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα, ο σκοπός του Α.Τ. Αγίου Δημητρίου αντιλήφθηκε ένα «παπάκι» να κινείται αντίθετα στην οδό Αργοστολίου, με τρεις επιβαίνοντες.

Κατά την προσπάθεια του σκοπού να το ελέγξει, το δίκυκλο φτάνοντας μπροστά στο Τμήμα, μείωσε για λίγο ταχύτητα, ο τρίτος από τους επιβαίνοντες πυροβόλησε στον αέρα και ανέπτυξε ξανά ταχύτητα, συνεχίζοντας να κινείται αντίθετα στην Αργοστολίου και διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως μετά το συμβάν, ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για αναζητήσεις. Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες και ένα φυσίγγιο κρότου.

Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί εξετάζουν αν το περιστατικό συνδέεται με ένα άλλο που είχε λάβει χώρα λίγο νωρίτερα στην ίδια περιοχή.

Τότε, άτομα Ρομά ανέμεναν έξω από το σπίτι της μία γυναίκα και στη συνέχεια εισέβαλαν στο σπίτι της και άρπαξαν τον σύζυγό της. Η γυναίκα πήγε στο τμήμα προκειμένου να καταθέσει για την αρπαγή και την ώρα που κατέθετε έλαβε χώρα το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

Έχουν γίνει επτά προσαγωγές, ως τώρα, όμως δεν έχει εξακριβωθεί αν σχετίζονται με το συμβάν. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Αγίου Δημητρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.