ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πυροβολισμοί στο Κολωνάκι: Με αυτό το όπλο άνοιξε πυρ ο 41χρονος έξω από το κλαμπ – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ (φώτο)

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου

Πυροβολισμοί στο Κολωνάκι: Με αυτό το όπλο άνοιξε πυρ ο 41χρονος έξω από το κλαμπ – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ (φώτο)

Στη δημοσιότητα ήρθε φωτογραφία από το όπλο που χρησιμοποίησε ο 41χρονος τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν και άνοιξε πυρ έξω από γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι.

Οι εμπλεκόμενοι βγήκαν έξω από το νυχτερινό κέντρο να λύσουν τις διαφορές τους και ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ τεσσάρων ατόμων. Ένας εξ αυτών χτύπησε έναν άτομο, αρχικά με το κοντάκι του όπλου.

Ο δράστης, καθώς χτυπούσε το θύμα, πυροβόλησε δύο φορές και μία από τις σφαίρες κατέληξε στον προφυλαχτήρα σταθμευμένου οχήματος στην οδό Αναγνωστοπούλου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 41χρονου και μιας 39χρονης. Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πιστόλι και 12 φυσίγγια, ενώ η συλληφθείσα είχε στην κατοχή της μικροποσότητα κοκαΐνης.

Άγριο ξύλο, αίμα και πυροβολισμοί

Το σκηνικό του τρόμου, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της αστυνομίας στήθηκε ως εξής: «Στις 02:00 περίπου ώρα της 30/03/2024, ο 27χρονος από το Μαρούσι, μετέβη στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Αναγνωστοπούλου στην περιοχή του Κολωνακίου στην Αθήνα με ένα συνομήλικο του και δυο φίλες τους ηλικίας 27 και 24 ετών με σκοπό τη νυχτερινή διασκέδασή τους. Την 02:35 περίπου ώρα της ιδίας, ο 31χρονος κατηγορούμενος διαπληκτίστηκε φραστικά, για ασήμαντη αφορμή, εντός του καταστήματος με τους δυο 27χρονους.

Ο 31χρονος κατηγορούμενος εξήλθε με τον έναν 27χρονο και ένα έτερο άγνωστο άτομο έξωθεν του προαναφερόμενου καταστήματος και εν συνεχεία ο φίλος του 27χρονου,τους ακολούθησε. Εκείνη τη στιγμή, ο 31χρονος κατηγορούμενος αρχικά απείλησε τον 27χρονο από το Μαρούσι με αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε στην κατοχή του και κατόπιν το τοποθέτησε στην περιοχή της κοιλιακής χώρας του θύματος.

Ταυτόχρονα άγνωστος δράστης τον γρονθοκόπησε αρχικά από την αριστερή πλευρά του προσώπου του, ενώ ευρισκόμενος σε αμυντική θέση γρονθοκοπήθηκε τουλάχιστον 10 φορές από άγνωστο αριθμό ατόμων. Παράλληλα, ο φίλος του 27χρονου από το Μαρούσι, προσπάθησε να απωθήσει τον άγνωστο άνδρα και εκείνη τη στιγμή άγνωστος τον τραυμάτισε, με άγνωστο τρόπο, στο κεφάλι.

Εν τω μεταξύ, πυροβόλο όπλο εκπυρσοκρότησε 2 φορές προς άγνωστη κατεύθυνση και τότε ο φίλος του 27χρονου αρχικά εισήλθε εκ νέου στον προθάλαμο του καταστήματος και μετέπειτα εξήλθε τρέχοντας κινούμενος προς το παρακείμενα σταθμευμένο του όχημα.

Στο σημείο προσήλθαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ», όπου αρχικά ανηύραν τον 27χρονο φίλο του νεαρού από το Μαρούσι, επί της συμβολής της οδού Αναγνωστοπούλου με την οδό Ηρακλείτου να αιμορραγεί και εν συνεχεία εντόπισαν τον 27χρονο από το Μαρούσι σε διάδρομο πολυκατοικίας επί της οδού Αναγνωστοπούλου στην Αθήνα.

Οι παθόντες διακομίστηκαν με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Τ.Ε.Π. του Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός», όπου εξετάσθηκαν και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στον φίλο του 27χρονου από το Μαρούσι πραγματοποιήθηκε συρραφή, με τη χρήση τριών ή τεσσάρων ραμμάτων, στο τραύμα στο κεφάλι του και κατόπιν δικής τους ευθύνης αποχώρησαν από το προαναφερόμενο νοσοκομείο».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν στο Κολωνάκι

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (30-3-2024) μετά από άμεση κινητοποίηση των περιπολούντων δυνάμεων για περιστατικό συμπλοκής με πυροβολισμούς που έλαβε χώρα στο Κολωνάκι με δύο τραυματίες από άσκηση σωματικής βίας, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν στο πλαίσιο συνεχών αναζητήσεων στην περιοχή των Αχαρνών το όχημα που αναζητούνταν.

Εντός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν 41χρονος οδηγός και 39χρονη συνοδηγός, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο πιστόλι με -12- φυσίγγια και στην κατοχή της 39χρονης μικροποσότητα κοκαΐνης.

Αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η οποία επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης.

Σε βάρος του 41χρονου που ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενος στο ανωτέρω περιστατικό, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε συνδυασμό με παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή. Η 39χρονη συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, ο 41χρονος με αφορμή λεκτικό επεισόδιο που είχε με 27χρονο κατά τη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης, αφού οδηγήθηκαν σε δρόμο του Κολωνακίου, ο 41χρονος απείλησε τον 27χρονο με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα, ενώ ταυτόχρονα άγνωστα άτομα εκδήλωσαν σε βάρος του σφοδρή επίθεση με γροθιές.

Έτερος 27χρονος, φίλος του προαναφερθέντος 27χρονου, ο οποίος τον ακολούθησε στο σημείο και προσπάθησε να τον απεγκλωβίσει απωθώντας τους επιτιθέμενους, δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και εκείνη τη στιγμή σημειώθηκαν δύο πυροβολισμοί που δεν επέφεραν τραυματισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ) που έσπευσαν στο σημείο, αφού μερίμνησαν για την διακομιδή των τραυματιών στο νοσοκομείο, κατά την αυτοψία στο χώρο περισυνέλεξαν δύο κάλυκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.