ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ραβίνος για το εστιατόριο που έγινε στόχος τρομοκρατών: «Το επισκέπτονταν καθημερινά 80 άτομα»

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι χθες που ήρθα εδώ να προσευχηθώ απειλούταν η ζωή μου»

Ραβίνος για το εστιατόριο που έγινε στόχος τρομοκρατών: «Το επισκέπτονταν καθημερινά 80 άτομα»

Για το εστιατόριο στου Ψυρρή, που είχε μπει στο στόχαστρο τρομοκρατών μίλησε το πρωί της Τετάρτης (29/3) ραβίνος. «Καθημερινά τον χώρο επισκέπτονταν περίπου 80 άτομα» είπε.

Όπως τόνισε μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» και τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαδόπουλο το εν λόγω εστιατόριο ήταν στέκι εκατοντάδων πολιτών.

«Σε καθημερινή βάση γύρω στα 70 με 80 άτομα επισκέπτονται το εστιατόριο, στον επάνω όροφο του οποίου λειτουργεί συναγωγή, κάτι που δείχνει το μέγεθος της τραγωδίας που ευτυχώς αποφεύχθηκε» σημείωσε ο ραβίνος.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι χθες που ήρθα εδώ να προσευχηθώ απειλούταν η ζωή μου» πρόσθεσε.

«Είμαι συγκλονισμένος με όσα αποκαλύφθηκαν» υπογράμμισε ο ραβίνος ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στις ελληνικές Αρχές για τη σύλληψη των δύο Πακιστών.

«Άνθρωποι σε όλον το κόσμο έχουν πληροφορηθεί τι συνέβη εδώ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές με τη συνδρομή των Ισραηλινών αυτοί οι δύο φριχτοί άνθρωποι που ήθελαν να καταστρέψουν ανθρώπινες ζωές» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.