ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέθυμνο: Ένας 22χρονος είναι ο πρώτος που προφυλακίζεται για την υπόθεση βιασμού της 14χρονης στον Μυλοπόταμο

Κατά την απολογία του υποστήριξε ότι όντως είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα αλλά με την συναίνεσή της

Ρέθυμνο: Ένας 22χρονος είναι ο πρώτος που προφυλακίζεται για την υπόθεση βιασμού της 14χρονης στον Μυλοπόταμο

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση πορνείας και βιασμού της 14χρονης στο Ρέθυμνο, η οποία από τα 12 της χρόνια φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού από 12 συνολικά άνδρες.

Σήμερα, ενώπιον της Ανακρίτριας Ρεθύμνου βρέθηκε και απολογήθηκε 22χρονος το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στην δικογραφία. Ο 22χρονος διώκεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο.

Κατά την απολογία του υποστήριξε ότι όντως είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα αλλά με την συναίνεσή της και ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως είναι ανήλικη.

Μετά την απολογία του ο νεαρός κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακρίτρια παρουσιάστηκε και ένας 19χρονος ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο 19χρονος φέρεται να είχε σχέση με την ανήλικη, όπως υποστήριξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.