Ρίο Αντίρριο: 61χρονος ο άνδρας που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη γέφυρα (upd)

Ο λόγος που τον οδήγησε να δώσει τέλος στην ζωής του ήταν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε

Ρίο Αντίρριο: 61χρονος ο άνδρας που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη γέφυρα (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 12:14) Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε πριν από λίγο το μεσημέρι της Παρασκευής (27/1) ο άνδρας που νωρίτερα είχε πέσει από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Ο βρέθηκε δυτικά της Γέφυρας κοντά στους πυλώνες προς το Αντίρριο.

Ο άνδρας ήταν ηλικίας 61 ετών και διέμενε στη Ναύπακτο. Ο λόγος που τον οδήγησε να κόψει το νήμα της ζωής του, ήταν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε στα νερά του Πατραϊκού, μεταξύ του 3ου και 4ου πυλώνα, με κατεύθυνση το Αντίρριο.

Το Λιμενικό, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασαν άμεσα στο σημείο κάνοντας έρευνα με δύο πλοία του Λιμενικού και κάμερες.

Λίγη ώρα αργότερα η σορός του άνδρα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε κοντά στους πυλώνες της Γέφυρας προς το Αντίρριο. Ασθενοφόρο μετέφερε τον νεκρό άνδρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο ώστε να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από πλοίο του Λιμενικού Σώματος Άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων στη θαλάσσια περιοχή γέφυρας Ρίου Αντιρρίου. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.