ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρόδος: Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος του 75χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

 Πιθανόν ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος

Ρόδος: Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος του 75χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου από τον Ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσο ο θάνατος του 75χρονου στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Ο 75χρονος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο σπίτι του, που βρίσκεται στην οδό Ειρήνης, στη Μεσαιωνική Πόλη, από στενό συγγενικό του πρόσωπο που ενημέρωσε και την αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 75χρονος βρέθηκε να έχει δεμένα τα χέρια ενώ στο λαιμό είχε θηλιά.

Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε χθες και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος σύμφωνα με τα ευρήματα έχει καταλήξει την αιτία θανάτου που είναι ο στραγγαλισμός του 75χρονου. Χρονικά ο θάνατος τοποθετείται την προηγούμενη ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου στρέφονται στον στενό και στον ευρύτερο κύκλο, που δραστηροποιούνταν ο 75χρονος. Το γεγονός, ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία διάρρηξης στο σπίτι του δείχνει, ότι πιθανόν ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.