ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ρόδος: Συνελήφθη αλλοδαπός που έκανε τον τσιλιαδόρο σε αλισβερίσι ναρκωτικών – Χρησιμοποιούσε λέιζερ

Τοσο ο ίδιος όσο και δύο Έλληνες διακινητές έπεσαν στα χέρια των ανδρών της ΟΠΚΕ

Ρόδος: Συνελήφθη αλλοδαπός που έκανε τον τσιλιαδόρο σε αλισβερίσι ναρκωτικών – Χρησιμοποιούσε λέιζερ

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός που έκανε τον τσιλιαδόρο σε αλισβερίσι ναρκωτικών στη Ρόδο και ειδοποιούσε με… λέιζερ τον διακινητή για τυχόν… αστυνομικούς.

Έτσι κατάφερε να διαφύγει ο αγοραστής, αλλά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ο αλλοδαπός και δυο Έλληνες διακινητές.

Οι δράστες, που είχαν πάνω τους πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,8 γραμμαρίων και δύο πλαστικούς τρίφτες, ήταν «βαποράκια» που έκαναν συστηματικά διακίνηση ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά 1.054,50 ευρώ. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν άλλα δυο «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,1 γραμμαρίων.

Στο πατρικό σπίτι του δεύτερου, που τις τελευταίες ημέρες συγκατοικεί με έναν αλλοδαπό σεσημασμένο για ναρκωτικά, κατασχέθηκαν μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 97 γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό χάπι.

Έπιασαν ταξιδιώτη με κοκαΐνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Έλληνα για κατοχή ναρκωτικών προχώρησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου καθώς, μετά από έλεγχο που του έκαναν κατά την άφιξή του στην Τήνο, βρήκαν πάνω του μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 13,5 γραμμαρίων. Το Λιμεναρχείο διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθεί αν ο νεαρός σκόπευε να διακινήσει την κοκαΐνη και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.