ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λεχαινά: Ρομά έκλεψε αυτοκίνητο και… έσερνε στο δρόμο τον ιδιοκτήτη!

Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να πιαστεί από το αυτοκίνητο αλλά ο κλέφτης συνέχισε απτόητος την πορεία του

Λεχαινά: Ρομά έκλεψε αυτοκίνητο και… έσερνε στο δρόμο τον ιδιοκτήτη!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο των Λεχαινών στο νομό Ηλείας και οι κάτοικοι παρακολούθησαν έκπληκτοι όταν είέναν άνδρα γαντζωμένο από ένα αυτοκίνητο που απομακρυνόταν με ταχύτητα σέρνοντάς τον στον δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά!

Όπως αποκαλύφθηκε, ήταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος που σταμάτησε με αναμμένη μηχανή σε ένα περίπτερο, αλλά μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο μπήκε σε αυτό ένας Ρομά, ο οποίος έβαλε μπροστά και πάτησε γκάζι!

Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να πιαστεί από το αυτοκίνητο, όμως ο κλέφτης συνέχισε απτόητος την πορεία του ώσπου το θύμα του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του!

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν τον δράστη κοντά στον καταυλισμό της Κάτω Αχαΐας, όπου εκείνος εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα και τράπηκε σε φυγή βρίσκοντας καταφύγιο στον καταυλισμό Ρομά στην Ανδραβίδας.

Η περιοχή αποκλείστηκε και η Ε.Κ.Α.Μ. έκανε έφοδο στον καταυλισμό, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.

Και δεύτερος Ρομά έκλεβε δίκυκλα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άνδρες της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στην Ανδραβίδα και άλλον έναν Ρομά, ο οποίος κινείτο με κλεμμένο μοτοποδήλατο και το εγκατέλειψε στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Όταν τον συνέλαβαν, διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση πως είχε κλέψει ακόμα δύο ποδήλατα και έναν… γρύλο αυτοκινήτου από την ίδια περιοχή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, αλλά ερευνάται αν είχε διαπράξει και άλλες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.