ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκληρή ανακοίνωση Χάποελ Ιερουσαλήμ για αγώνα με ΑΕΚ: «Τρομοκρατική επίθεση τα όσα έγιναν στην Αθήνα»

Σοβαρά επεισόδια κατά των Ισραηλινών φιλάθλων

Σκληρή ανακοίνωση Χάποελ Ιερουσαλήμ για αγώνα με  ΑΕΚ: «Τρομοκρατική επίθεση τα όσα έγιναν στην Αθήνα»

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τα επεισόδια που έγιναν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Οι άνθρωποι της Χάποελ Ιερουσαλήμ αναφέρουν πως προκλήθηκαν με κάψιμο της σημαίας της χώρας και πανό που ανέφεραν πως «πρωτεύουσα της Παλαιστίνης είναι τα Ιεροσόλυμα», ενώ γίνεται λόγος και για τραυματισμούς φίλων της ομάδας.

Οι επίσημες τοποθετήσεις της Χάποελ μέσα από τα social media αναφέρουν:

«Η Χάποελ αντιμετωπίζει τα γεγονότα στην Αθήνα ως τρομοκρατική επίθεση εναντίον Ισραηλινών φιλάθλων, που ταξίδεψαν μαζικά για να στηρίξουν την ομάδα τους, όπως κάνουν εδώ και χρόνια. Στο ημίχρονο και μετά τα πρώτα γεγονότα, εξετάσαμε τρόπους αντίδρασης.

Η απομάκρυνση των φίλων της Χάποελ απορρίφθηκε κατηγορηματικά γιατί είχαν περικυκλωθεί από Έλληνες οπαδούς και υπήρχε κίνδυνος σοβαρών επεισοδίων έξω από το γήπεδο.

Η διακοπή του αγώνα επίσης εξετάστηκε, αλλά η αστυνομία είπε πως μια τέτοια απόφαση θα οδηγούσε σε πλήρες χάος και βίαια επεισόδια που θα έθεταν σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές.

Αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τη δέσμευση της αστυνομίας πως ένα ακόμη βίαιο επεισόδιο θα οδηγούσε στην απομάκρυνση όλων των φιλάθλων, και των δύο ομάδων, από τις κερκίδες.

Η Χάποελ είναι δίπλα σε κάθε φίλαθλο που ταξίδεψε για να στηρίξει την ομάδα του κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες και λυπούμαστε για την τραυματική εμπειρία που πέρασαν οι πιστοί φίλαθλοί μας. Ο σύλλογός μας δεν θα μείνει σιωπηλός απέναντι σε όσα συνέβησαν».

Για την ιστορία το παιχνίδι ‘έληξε με νίκη της ΑΕΚ  με σκορ 94-78 με το επόμενο παιχνίδι να είναι στο Ισραήλ  (19/4, 19:00), με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Final 4 του BCL.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.