ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σκύδρα – Παππούς 5χρονου που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα: «Την ώρα που έγινε το ατύχημα είχε 14 μποφόρ μπουρίνι»

Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων και φέρει τραύματα στο κεφάλι

Σκύδρα – Παππούς 5χρονου που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα: «Την ώρα που έγινε το ατύχημα είχε 14 μποφόρ μπουρίνι»

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται ένα αγοράκι 5,5 ετών, το οποίο καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα το απόγευμα της Τετάρτης στη Σκύδρα.

Ο μικρός Γιώργος είχε επισκεφτεί με την μητέρα του το σπίτι του παππού του, όταν η καγκελόπορτα της αυλής αποκολλήθηκε από τη θέση της και τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

“Είμαστε όλοι σε χάλια κατάσταση”, λέει ο παππούς του παιδιού, εξηγώντας ότι την ώρα του συμβάντος φυσούσε πολύ δυνατός αέρας στην περιοχή.

“Την ώρα που έγινε το ατύχημα είχε 14 μποφόρ μπουρίνι, Θεομηνία”, αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι “η καγκελοπορτα είναι 22 χρόνων και ανοιγοκλείνει τόσα χρόνια. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έπεσε και χτύπησε το παιδί”.

“Στο διπλανό σπίτι γινόταν γλέντι γάμου εκείνη την ώρα και ο κόσμος έτρεξε αμέσως να βοηθήσει το παιδί, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο το οποίο είχε ειδοποιήσει η κόρη μου. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και η μητέρα του που μίλησα σήμερα το πρωί μου είπε ότι είναι σε καλή κατάσταση και έχει τις αισθήσεις του. Περιμένουμε το μεσημέρι να ενημερωθούμε από τους γιατρούς που εξετάζουν το παιδί”, λέει ο παππούς του μικρού παιδιού.

Σημειώνεται ότι το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Έδεσσας και από εκεί, εχθές το βράδυ, στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων και φέρει τραύματα στο κεφάλι. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το περιστατικό διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.