ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σπάρτη: Σύλληψη ανηλίκων ληστών – Έκλεψαν τσάντα με 1250 ευρώ (βίντεο)

Η κλοπή καταγράφηκε σε βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας

Σπάρτη: Σύλληψη ανηλίκων ληστών – Έκλεψαν τσάντα με 1250 ευρώ (βίντεο)

Στο χωριό Τραπεζοντή της Σπάρτης, αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο δράστες που έκλεψαν την τσάντα μιας γυναίκας από το αυτοκίνητό της.

Όπως προέκυψε πρόκειται για δύο ανήλικους που μένουν στην περιοχή ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Συνελήφθη και 35χρονη μητέρα

Για την υπόθεση συνελήφθη και η 35χρονη μητέρα του ενός για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην κατοχή τους εντοπίστηκε και η τσάντα που έκλεψαν η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα μέρος των οποίων βρέθηκαν και επιστράφηκαν στη γυναίκα. Δυστυχώς για το άτυχο θύμα, από τα 1250 ευρώ βρέθηκαν μόλις 40.

Η κλοπή έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο χωριό Τραπεζοντή και το περιστατικό να έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας

Το θύμα είχε καταγγείλει ότι μόλις είχε βγει από το σπίτι της έχοντας τα χρήματα στην τσάντα προκειμένου να πληρώσει τους εργάτες που απασχολεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της ληστείας: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.