ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στα Δικαστήρια Ηρακλείου τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας του 20χρονου στο Αντισκάρι

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Στα Δικαστήρια Ηρακλείου τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας του 20χρονου στο Αντισκάρι

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου εμφανίστηκαν, το πρωί της Τρίτης (13/12), τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για το αιματηρό περιστατικό στο Αντισκάρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του creta24.gr, ο 30χρονος και ο 32χρονος, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχαν συλληφθεί, προσήλθαν στα δικαστήρια συνοδεία δικηγόρου και αναμένεται να βρεθούν ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ενώ ο 32χρονος αδερφός του, για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου στο Ηράκλειο

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (1/12), όταν τα δύο αδέρφια επέβαιναν σε φορτηγό όχημα, όταν συνάντησαν έναν 45χρονο και τον 20χρονο γιο του στη διασταύρωση του Αντισκαρίου.

Ο 30χρονος προσπάθησε με το αυτοκίνητο του, να χτυπήσει πατέρα και γιο και όταν δεν τα κατάφερε, ο δεύτερος αδερφός, δηλαδή ο 32χρονος, κατέβηκε και χτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια τον 20χρονο. Όπως καταγγέλθηκε, ο 30χρονος στη συνέχεια με ένα πυροβόλο όπλο, τραυμάτισε στο χέρι τον 20χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το σοβαρό επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε λόγω κτηνοτροφικών διαφορών ενώ πριν λίγο καιρό, είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών, ακόμη ένα επεισόδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.