Στην Εισαγγελέα σήμερα η 19χρονη φοιτήτρια που κατήγγειλε βιασμό στην Κάλυμνο

Το θύμα δέχτηκε επίθεση έξω από τη Σχολή της από την αδελφή του φερόμενου ως δράστη

Στην Εισαγγελέα σήμερα η 19χρονη φοιτήτρια που κατήγγειλε βιασμό στην Κάλυμνο

H 19χρονη φοιτήτρια της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού της Καλύμνου αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα στην Εισαγγελέα της Κω στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης μετά από τη καταγγελία για βιασμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η καταγγέλλουσα φοιτήτρια προσήλθε στο ΑΤ Καλύμνου στις 14 Απριλίου για να υποβάλει μήνυση εις βάρος συνομήλικου συμφοιτητή της, ο οποίος φέρεται να τη βίασε και οι αστυνομικοί «την απέτρεψαν να προχωρήσει στην κατάθεση της μήνυσης» σύμφωνα με δήλωση της συνηγόρου της. Η 19χρονη ταξίδεψε τότε στην Αθήνα, προκειμένου να καταθέσει μήνυση την επόμενη μέρα (15 Απριλίου) στο ΑΤ Περιστερίου.

Όταν επέστρεψε στην Κάλυμνο, το θύμα δέχτηκε επίθεση έξω από τη Σχολή της από την αδελφή του φερόμενου ως δράστη, η οποία και υπέβαλε μήνυση εναντίον της, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψη της φοιτήτριας και να την κρατήσουν στο τμήμα.

Όπως λέει η ΕΡΤ η φοιτήτρια θα ζητήσει αναβολή της δίκης για συκοφαντική δυσφήμηση, μετά από τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον της η αδελφή του φερόμενου ως βιαστή, λόγω αδυναμίας της δικηγόρου της να παραστεί στο δικαστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας να διερευνήσει αν υπάρχουν λάθη και παραλείψεις από το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου κατά τη διάρκεια της έρευνας καταγγελίας βιασμού 19χρονης φοιτήτριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.