ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συνελήφθη άνδρας που πάρκαρε το φορτηγό στην Ιόνια Οδό και έδειρε τη σύζυγό του

Είχε τραύματα στο πρόσωπο η γυναίκα

Συνελήφθη άνδρας που πάρκαρε το φορτηγό στην Ιόνια Οδό και έδειρε τη σύζυγό του

Μια γυναίκα πολωνικής καταγωγής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η γυναίκα ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της με το φορτηγό. Όταν βρισκόταν επί της Ιόνιας Οδού, κατήγγειλε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» ότι υφίσταται σωματική βία από τον σύζυγό της, χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το μέρος όπου βρισκόταν.

Συνελήφθη ο σύζυγος για ενδοοικογενειακή βία -Είχε τραύματα στο πρόσωπο η γυναίκα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και τελικά τους εντόπισαν μέσα σε ένα φορτηγό σε χώρο στάθμευσης επί της Ιόνιας Οδού, με την γυναίκα να φέρει εμφανή τραύματα στο πρόσωπο. Τέλος, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα πήρε εξιτήριο, ενώ ο σύζυγός της συνελήφθη από την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.