ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Τα νέα στοιχεία για το άγριο φονικό στη Χαλκίδα – «Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου»

Ερωτικό φαίνεται να είναι το κίνητρο της δολοφονίας

Τα νέα στοιχεία για το άγριο φονικό στη Χαλκίδα – «Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου»

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του 43χρονου που συνέβη εν μέση οδώ το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 8.00 το πρωί όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δ.Α Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναικά, η οποία μιλούσε σπαστά Ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πλησίον του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, μία γυναίκα επιτίθεται με μαχαίρι σε έναν άνδρα.

Περίπου την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε νέα κλήση στην ΕΛ.ΑΣ. από γυναίκα, που δήλωσε ότι βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της, γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 43χρονο στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του θύματος.

Πλησίον της σορού του άνδρα ανέμενε η φερόμενη ως δράστιδα έχουσα στα ρούχα της αίματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλησίον του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του άνδρα όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος. Όπως φαίνεται από τα πρώρα στοιχεία το κίνητρο της δολοφονίας μάλλον είναι ερωτικό με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.