ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θάνατος Ρομά στη Βοιωτία: «Δεν διέκρινα την ηλικία του – Φαινόταν επικίνδυνος» είπε στην απολογία του ο αστυνομικός

Ο 40χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο

Θάνατος Ρομά στη Βοιωτία: «Δεν διέκρινα την ηλικία του – Φαινόταν επικίνδυνος» είπε στην απολογία του ο αστυνομικός

Ο 40χρονος αστυνομικός της ομάδας ΟΠΚΕ πέρασε λίγο μετά της 11 την πόρτα του ανακριτικού γραφείου της Θήβας με σκοπό να απολογηθεί για το θάνατο του 17χρονου Ρομά μετά από την επεισοδιακή καταδίωξη στο χωριό Λεοντάρι της Βοιωτίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 40χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, φέρεται να υποστηρίζει πως δεν διέκρινε την ηλικία του οδηγού του υπόπτου οχήματος αλλά έκρινε ως απειλή το μαχαίρι που υπήρχε στη θήκη της αριστερής πόρτας του οχήματος.

«Αφού άνοιξα την πόρτα του οδηγού είδα έναν άνδρα χωρίς να μπορέσω να διακρίνω την ηλικία του αλλά ο οποίος είχε στοιχεία επικινδυνότητας, όπως αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός το οποίο προέκυψε αργότερα κατά τη έρευνα στο αυτοκίνητο.

Στην ανοιχτή θήκη της πόρτας του οδηγού βρέθηκε ένα επικίνδυνο όπλο με μεγάλη λάμα, όπως αποδεικνύεται και από τη σχετική φωτογραφία. Στην ανοιχτή θήκη της πόρτας του συνοδηγού υπήρχε ένα μεγάλο κατσαβίδι το οποίο είναι εντελώς άσχετο από την ηλικία και τις καθημερινές ενασχολήσεις του θύματος», φέρεται να αναφέρει στην απολογία του ο κατηγορούμενος αστυνομικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.