Θάνατος βρέφους στην Άρτα: «Αντί για τον βρεφονηπιακό έστριψα για τη δουλειά» λέει ο πατέρας

Το Σάββατο η κηδεία του αδικοχαμένου βρέφους

Θάνατος βρέφους στην Άρτα: «Αντί για τον βρεφονηπιακό έστριψα για τη δουλειά» λέει ο πατέρας

Τα πρώτα λόγια του πατέρα μετά την τραγωδία με το αδικοχαμένο βρέφος στην Άρτα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας φέρεται να λέει «Ξεκινήσαμε στις 7 το πρωί. Σταμάτησα να πάρω καφέ. Έπειτα αντί να στρίψω για το βρεφονηπιακό, έστριψα για τη δουλειά μου. Το παιδί κοιμόταν. Δεν έκλαιγε, δεν το άκουσα, το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέφτη».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η μητέρα ήταν εκείνη που πήγαινε το μωρό στο βρεφονηπιακό και χθες ίσως ήταν η πρώτη φορά που το πήγε ο πατέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.