ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άρτα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο πατέρας του νεκρού βρέφους (upd)

Το βράδυ της Τρίτης (9/5) η εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον 37χρονο για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Άρτα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο πατέρας του νεκρού βρέφους (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 12:33). Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε κι έλαβε ο πατέρας στην Άρτα που ξέχασε το μωρό του 5,5 μηνών στο αυτοκίνητο και πέθανε. Απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του οι συγγενείς της μητέρας.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο τραγικός πατέρας που ξέχασε το μόλις 5,5 μηνών βρέφος του στο αυτοκίνητο στην Άρτα με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρει φρικτό θάνατο.

Ο πατέρας συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ζήτησε κι έλαβε από τον ανακριτή 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Στο Κλειδί Άρτας τόπο καταγωγής της μητέρας, ένα πέπλο πένθους έχει σκεπάσει όλη την τοπική κοινότητα που αρνείται να αποδεχθεί ότι το μικρό κοριτσάκι έφυγε τόσο άδικα κι άδοξα από τη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ορισμένοι συγγενείς της μητέρας βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο Άρτας κι απειλούσαν τα μέλη της οικογένειας του πατέρας, ενώ συγγενής του πατέρα του βρέφους δήλωσε πως ο παππούς του μωρού δέχτηκε απειλές από τους συγγενείς της μητέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.