ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: 14χρονη έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από δύο ανήλικες 

Η μία κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι γνώριζε την παθούσα και είχαν προσωπικές διάφορες

Θεσσαλονίκη: 14χρονη έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από δύο ανήλικες 

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς δύο ανήλικες λήστεψαν και ξυλοκόπησαν μία 14χρονη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό έγινε την Μεγάλη Τετάρτη, στην περιοχή της Χαριλάου, όταν η 15χρονη πλησίασε το θύμα και υπό την απειλή μαχαιριού της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια με την απειλή βίας την υποχρέωσε να επιβιβαστεί σε αστικό λεωφορείο. Αφού την οδήγησε στο ΑΠΘ, η 15χρονη μαζί με μία ακόμα ανήλικη φίλη της, την ξυλοκόπησαν.

Μετά την καταγγελία που υπέβαλε η ανήλικη με τους γονείς, η 15χρονη εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Εις βάρος της ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ληστεία, παράνομη βία, πρόκληση σωματικής βλάβης (από κοινού) και παράνομη οπλοφορία.

Μετά την απολογία της στον ανακριτή η 15χρονη αφέθηκε ελεύθερη με το αναμορφωτικό μέτρο της ανάθεσης της επίβλεψης και επιτήρησής της από επιμελητή ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι γνώριζε την παθούσα και είχαν προσωπικές διάφορες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της δεύτερης ανήλικης που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό της 14χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.