Θεσσαλονίκη: Αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από σπίτι επιχειρηματία – Άρπαξαν κοσμήματα, 200.000 ευρώ και πιστόλι

Οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στην οικεία του επιχειρηματία

Θεσσαλονίκη: Αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από σπίτι επιχειρηματία – Άρπαξαν κοσμήματα, 200.000 ευρώ και πιστόλι

Άγνωστοι αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα και χιλιάδες ευρώ από σπίτι επιχειρηματία, στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, προχθές, το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 200.000 ευρώ σε μετρητά, συνάλλαγμα, κοσμήματα μεγάλης αξίας αλλά και ένα πιστόλι, η κατοχή του οποίου ήταν νόμιμη, περιείχε το χρηματοκιβώτιο που άρπαξαν διαρρήκτες, από μονοκατοικία 53χρονου επιχειρηματία που βρίσκεται σε πολυτελές συγκρότημα, στην περιοχή του Τριλόφου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, οι διαρρήκτες εισέβαλλαν στην πολυτελή κατοικία περίπου στις 9.00μμ το βράδυ του Σαββάτου, ενώ στη συνέχεια αναζήτησαν το χρηματοκιβώτιο. Αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονταν στην κρεβατοκάμαρα, που όμως διέθετε θωρακισμένη πόρτα.

Οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στην οικεία του επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη

Οι δράστες, με τη βοήθεια εργαλείων που είχαν μαζί τους, ξήλωσαν ολόκληρη την πόρτα μαζί με το κούφωμα, αρπάζοντας το χρηματοκιβώτιο που περιείχε τα μετρητά, κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα ο 53χρονος, προκειμένου αργότερα να το ανοίξουν με την ησυχία τους σε άλλο μέρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, στην προσπάθεια τους να αναζητήσουν λεία, οι δράστες δεν δίστασαν να σπάσουν και μεγάλα έπιπλα, πιστεύοντας ότι έκρυβαν ενδεχομένως στο εσωτερικό τους άλλα πολύτιμα αντικείμενα ή μετρητά, προκαλώντας επιπλέον ζημιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.