ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Άντρας κατήγγειλε ότι τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν στο κέντρο της πόλης

Τι κατήγγειλε σε αστυνομικούς

Θεσσαλονίκη: Άντρας κατήγγειλε ότι τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν στο κέντρο της πόλης

Αλλοδαπός κατήγγειλε σε αστυνομικούς πως τον μαχαίρωσαν προκειμένου να τον ληστέψουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ήταν τραυματισμένος όταν λίγο μετά τη ληστεία εμφανίστηκε μπροστά σε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη για να ζητήσει βοήθεια.

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ 4 Ιανουαρίου του 2024, σύμφωνα με την αστυνομία, ο αλλοδαπός τραυματισμένος στους γλουτούς ζήτησε από αστυνομικούς βοήθεια στην πλατεία Αριστοτέλους καθώς, όπως υποστήριξε, έπεσε θύμα ληστείας με αιχμηρό αντικείμενο.

Έγινε η καταγγελία προφορικά και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.