ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ο οδηγός ακινητοποίησε αμέσως το όχημά του και έσπευσε να βοηθήσει το ανήλικο παιδί

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ένα αγόρι 13 ετών παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Θέρμη. Ο οδηγός ακινητοποίησε αμέσως το όχημά του και έσπευσε να βοηθήσει το ανήλικο παιδί. Το ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή, προκειμένου να μεταφέρει τον ανήλικο σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος μαζί με έναν φίλο του ήθελαν να περάσουν στην απέναντι μεριά του δρόμου, μιας λεωφόρου συγκεκριμένα με 4 λωρίδες, τις δύο αντίθετης πορείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ένα παιδί αντιλήφθηκε το όχημα και κοντοστάθηκε, σε αντίθεση με τον 13χρονο που παρασύρθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.