ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα ασκήθηκε στον 50χρονο που επιτέθηκε με μαχαίρι σε σκυλιά

Ο κατηγορούμενος, Σέρβος υπήκοος, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα ασκήθηκε στον 50χρονο που επιτέθηκε με μαχαίρι σε σκυλιά

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 50χρονο, για βασανισμό – κακοποίηση ζώου συντροφιάς, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε αδέσποτα σκυλιά, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος, Σέρβος υπήκοος, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, μαρτυρίες έκαναν λόγο για ρασοφόρο άντρα που επιχείρησε να τραυματίσει δύο σκυλιά, ενώ ένα τρίτο εντοπίστηκε τραυματισμένο στην πλάτη και περισυνελέγη από εθελοντές φιλοζωικού σωματείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξεταζόμενος από αστυνομικούς του Α.Τ. Θέρμης ο 50χρονος φέρεται να δήλωσε ότι είναι μοναχός κι ότι διαβιεί σε κελί του Αγίου Όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.