ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Θεσσαλονίκη: Έγιναν τρεις ληστείες μέσα σε μόλις 24 ώρες – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές

Θεσσαλονίκη: Έγιναν τρεις ληστείες μέσα σε μόλις 24 ώρες – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Χειροπέδες πέρασε σε τέσσερα άτομα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης για τρεις περιπτώσεις ληστειών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ (19-08-2023) σε αστικό λεωφορείο στη δυτική Θεσσαλονίκη, δύο νεαροί, απειλώντας ανήλικο αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό και τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε η αλυσίδα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Επίσης, χθες το πρωί αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου, συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφαίρεσε προϊόν από κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης και κατά την αποχώρησή του προέταξε αιχμηρό αντικείμενο προς τον υπάλληλο του καταστήματος, προκειμένου να μην καταβάλει το σχετικό αντίτιμο.

Στην κατοχή του αλλοδαπού, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, βρέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο.

Τέλος, ξημερώματα χθες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 36χρονος Έλληνας, ο οποίος διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπαθί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.