Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης από ανήλικες

Η μητέρα της 14χρονης καταγγέλλει ότι η κόρη της έχει πέσει κατ' επανάληψη θύμα ξυλοδαρμού από τα ίδια ανήλικα κορίτσια

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης από ανήλικες

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει μαθήτρια να πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικα κορίτσια, στη Θεσσαλονίκη.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, ύστερα από εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σμυρνή, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τα αδικήματα που τίθενται προς διερεύνηση, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, είναι αυτά της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση και της συμμετοχής σε αυτή (σ.σ. εκτός από τις φυσικές δράστιδες εμφανίζονται άλλα άτομα να παρακολουθούν τον ξυλοδαρμό), όπως επίσης της καταχώρησης και αποθήκευσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς το περιστατικό φαίνεται να καταγράφεται με κινητό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα της 14χρονης καταγγέλλει ότι η κόρη της έχει πέσει κατ’ επανάληψη θύμα ξυλοδαρμού από τα ίδια ανήλικα κορίτσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.