ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε το επεισόδιο με πυροβολισμούς εναντίον 25χρονου στη Νεάπολη

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε το επεισόδιο με πυροβολισμούς εναντίον 25χρονου στη Νεάπολη

Εξιχνιάστηκε το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το απόγευμα της 20ης Σεπτεμβρίου, στην οδό Λαγκαδά στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Από την επίθεση είχε τραυματιστεί ένας 25χρονος Γεωργιανός. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του grtimes.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης-Συκεών, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών, εξιχνίασαν υπόθεση επίθεσης σε βάρος του 25χρονου αλλοδαπού άντρα. Ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη και σχημάτισαν σχετική δικογραφία σε βάρος του.

Πώς έδρασε ο 31χρονος στη Θεσσαλονίκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για 31χρονο Γεωργιανό, ο οποίος το απόγευμα της 20-09-2022, έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, αποβιβάστηκε από όχημα που επέβαινε και πυροβόλησε προς το μέρος του 25χρονου, με συνέπεια τον τραυματισμό του στο πόδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.