Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 59χρονος που έριξε βενζίνη στο πρόσωπο 22χρονης μετά από καυγά

Ζητήθηκε να γίνει προκαταρκτική εξέταση για να προσδιοριστεί το μέγεθος της βλάβης στο μάτι της κοπέλας

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 59χρονος που έριξε βενζίνη στο πρόσωπο 22χρονης μετά από καυγά

Ελεύθερος αφέθηκε ο 59χρονος που κατηγορείται ότι έριξε βενζίνη στο πρόσωπο 22χρονης, στην περιοχή της Εξοχής στη Θεσσαλονίκη, μετά από καυγά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ζητήθηκε να γίνει προκαταρκτική εξέταση για να προσδιοριστεί το μέγεθος της βλάβης στο μάτι της 22χρονης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 59χρονος διαπληκτίστηκε με την 22χρονη και τον σύντροφό της, ενώ τάιζε αδέσποτο σκύλο.

Μετά από λεκτική επίθεση και υπό άγνωστες έως τώρα συνθήκες, ο 59χρονος αρχικά έπιασε από τον λαιμό τον άνδρα, ενώ πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο της νεαρής κοπέλας, σύμφωνα με πληροφορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.