ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός αυτοκτόνησε γιατί είχε καρκίνο – Έπεσε με ΙΧ στον Θερμαϊκό δεμένος με χειροπέδες

Η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου ξεκίνησε αμέσως αλλά δυστυχώς ο άνδρας ήταν νεκρός.

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός αυτοκτόνησε γιατί είχε καρκίνο – Έπεσε με ΙΧ στον Θερμαϊκό δεμένος με χειροπέδες

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, πίσω από το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, με έναν αστυνομικό να βάζει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας με το Ι.Χ. του στο Θερμαϊκό, δεμένος με χειροπέδες.

Ο αστυνομικός, περίπου 45 ετών, που υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών, εμφανίστηκε με το ιδιωτικό του ΙΧ στο λιμανάκι, πίσω ακριβώς από το Ποσειδώνιο και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και έναν Ιερέα, ότι σκοπεύει να πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα.

Αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς φέρεται να έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Τόσο ο ιερέας όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και κάποιοι εξ’ αυτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ΙΧ, ώστε να μην κάνει πράξη την απειλή του.

Ωστόσο, μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την προσέγγιση, έβαλε χειροπέδες δένοντας τα χέρια του στο τιμόνι, έβαλε μπρος και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Επιπλέον, σύμφωνα με μάρτυρες που τον γνώριζαν, αντίστοιχο τέλος στη ζωή της είχε δώσει και η μητέρα του πριν από λίγο χρονικό διάστημα, ενώ ο ίδιος φέρεται να εξασφαλίσει άδεια άνευ αποδοχών μακράς διάρκειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.