ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη και σύλληψη 25χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Ο 25χρονος προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο της Αστυνομίας στην Εγνατία Οδό, ανέπτυξε ταχύτητα

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη και σύλληψη 25χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Ένας 25χρονος υπήκοος Μολδαβίας συνελήφθη χθες το πρωί στην Εγνατία Οδό, ύστερα από καταδίωξη, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία μετέφερε παράνομα με ΙΧ, άτομα τα οποία στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, τρία από αυτά μάλιστα εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών του οχήματος.

Στο πλαίσιο περιπολιών στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί εντόπισαν το επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε. Ο 25χρονος προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια αφού ακινητοποίησε το όχημα στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, προσπάθησε να διαφύγει. Έπειτα από πεζή καταδίωξη συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, σύμφωνα με την ενημέρωση.

Κατά τον έλεγχο, όπως αναφέρεται, διαπιστώθηκε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, τρείς εκ των οποίων εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.