ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Μαθητής Γ’ γυμνασίου προσπάθησε να ληστέψει ψιλικατζίδικο

Ο μαθητής κρατούσε μαχαίρι

Θεσσαλονίκη: Μαθητής Γ’ γυμνασίου προσπάθησε να ληστέψει ψιλικατζίδικο

Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει η παραβατικότητα ανηλίκων, καθώς στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε περιστατικό απόπειρας ληστείας με δράστη έναν 15χρονο μαθητή. 

Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου έκανε απόπειρα ληστείας σε ψιλικατζίδικο και έβγαλε μαχαίρι. Πίστευε πως μέσα ήταν μόνο η γυναίκα που έβλεπε.

Όταν της επιτέθηκε κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον σύζυγό της, που πετάχτηκε και κατάφερε να τον διώξει. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το χτύπημα. Η ανησυχία στην πόλη είναι διάχυτη, καθώς η εγκληματικότητα παίρνει όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις το τελευταίο διάστημα.

Η απόπειρα ληστείας με δράστη τον ανήλικο μαθητή σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με τη χρήση μαχαιριού επιχείρησε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Τον ανήλικο απέτρεψε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας που βρισκόταν στον χώρο. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος άλλων οκτώ ατόμων για υποθέσεις ληστειών και κλοπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.