ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος Βούλγαρος πυγμάχος γρονθοκόπησε υπάλληλο Ειρηνοδικείου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 50χρονος ενημέρωσε τον 30χρονο ότι δεν έχει αφήσει το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ των δικαστηρίων

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος Βούλγαρος πυγμάχος γρονθοκόπησε υπάλληλο Ειρηνοδικείου

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (2/1) στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας μεθυσμένος 30χρονος Βούλγαρος πυγμάχος επιτέθηκε με μπουνιές σε έναν υπάλληλο του Ειρηνοδικείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 8 το πρωί όταν ο 30χρονος έφυγε από γνωστό κέντρο της διασκέδασης στο οποίο εμφανίζεται μεγάλο όνομα της ελληνικής μουσικής στη Θεσσαλονίκη και σε κατάσταση μέθης πήγε στο πάρκινγκ του Δικαστικού Μεγάρου για να πάρει το αυτοκίνητό του. Παρόλο που ήταν με την παρέα του οι φίλοι του φαίνεται ότι δεν τον ακολούθησαν.

Φτάνοντας στον χώρο στάθμευσης ο εργαζόμενος, 50 ετών, τον ενημέρωσε ότι δεν έχει αφήσει το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ των δικαστηρίων και τότε ο πυγμάχος του επιτέθηκε με τρεις γροθιές στο πρόσωπο.

Ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ουδέποτε είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο συγκεκριμένο πάρκινγκ, ωστόσο αυτό πίστευε επειδή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 30χρονος, ο οποίος φαίνεται να έχει αρκετές διακρίσεις στο kick boxing με επιτυχίες και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δηλώνει μετανιωμένος για ότι έγινε και θέλει να αποκαταστήσει ηθικά το θύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.