ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Θεσσαλονίκη: Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη στον 27χρονο διανομέα που ξυλοκόπησε 50χρονο

Ο θάνατός του επήλθε «λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων από αναφερόμενο ξυλοδαρμό και πτώση εξ ιδίου ύψους»

Θεσσαλονίκη: Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη στον 27χρονο διανομέα που ξυλοκόπησε 50χρονο

Ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στον 27χρονο διανομέα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 50χρονο που του έκανε παρατήρηση γιατί κινείτο με το μηχανάκι του στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν κι ο 27χρονος γρονθοκόπησε άσχημα τον 50χρονο, που σωριάστηκε λιπόθυμος στο δρόμο.

Άμεσα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΑΧΕΠΑ, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους οικείους του θανόντα, οι οποίοι για πολλές ώρες δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί και τον αναζητούσαν.

Όπως ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ η ΕΡΤ, οι συγγενείς του, τον έψαχναν για περισσότερες από 5 ώρες και τελικά τον εντόπισαν στο ΑΧΕΠΑ.

Ο 50χρονος ήταν ήδη διασωληνωμένος και σε κακή κατάσταση κι όπως ισχυρίζονται οι οικείοι του, στο νοσοκομείο τους είπαν ότι η ζωή του χάθηκε λόγω των χτυπημάτων που δέχθηκε.

Σύμφωνα με το grtimes η ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, ο θάνατος του 50χρονου επήλθε «λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων από αναφερόμενο ξυλοδαρμό και πτώση εξ ιδίου ύψους».

Ο εισαγγελέας, του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και τον έστειλε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ο 27χρονος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του με τον δικηγόρο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.