ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 8 ετών στον 55χρονο που ασέλγησε στην 16χρονη ανιψιά του

Η πράξη φαίνεται ότι τελέστηκε τρεις φορές το ίδιο βράδυ, την ώρα που στο κάτω κρεβάτι της «κουκέτας» κοιμόταν η κόρη του

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 8 ετών στον 55χρονο που ασέλγησε στην 16χρονη ανιψιά του

Ποινή φυλάκισης 8 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο 55χρονος που ασέλγησε στην 16χρονη ανιψιά του και κατέγραφε σε βίντεο τις  πράξεις του, ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου..

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας (από δράστη που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του ανηλίκου) και κατάχρηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη.

Πρωτόδικα στον 55χρονο είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών ωστόσο, μέχρι σήμερα, ήταν ελεύθερος καθώς η ποινή είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα έγιναν το Φεβρουάριο του 2018, σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, όταν ο κατηγορούμενος εισήλθε στο δωμάτιο που κοιμόταν η 16χρονη ανιψιά του, μαζί με την 12χρονη κόρη του και αφού την άγγιξε σε διάφορα σημεία του σώματός της, στη συνέχεια έβαλε τα χέρια του μέσα από το εσώρουχό της.

Μάλιστα, η πράξη φαίνεται ότι τελέστηκε τρεις φορές το ίδιο βράδυ, την ώρα που στο κάτω κρεβάτι της «κουκέτας» κοιμόταν η ανήλικη κόρη του.

Η 16χρονη αντιλήφθηκε όσα έπραξε ο θείος της και την επόμενη ημέρα το αποκάλυψε στους γονείς της και ειδοποιήθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. και κατά τη διάρκεια της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι ο 55χρονος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο ίδιος φρόντισε να «κλειδώσει» την συσκευή του, όμως οι έμπειροι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα αρχεία βίντεο που είχαν διάρκεια αρκετών λεπτών.

Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, χωρίς να πείσει το δικαστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, μετά το άκουσμα της απόφασης και την ώρα που ο 55χρονος οδηγούνταν με χειροπέδες στην φυλακή, η μητέρα της ανήλικης του φώναξε «να θυμάσαι το όνομα της κόρης μου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.