ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές του 16χρονου ποδηλάτη – «Παλεύει για τη ζωή του»

«Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, έκλαιγαν όλοι»

Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές του 16χρονου ποδηλάτη – «Παλεύει για τη ζωή του»

Στιγμές αγωνίας περνούν οι συμμαθητές και οι καθηγητές του 16χρονου που παρασύρθηκε από υπηρεσιακό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ανήλικος χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία.

«Σκεφτόμουν πως ενώ χθες καθόταν μαζί μας στο παγκάκι σήμερα είναι στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει κυριολεκτικά για την ζωή του», λέει η συμμαθήτρια του 16χρονου , Άννα Π., μιλώντας στο thesstoday.gr και πρόσθεσε:

«Για το ατύχημα μάθαμε από τους καθηγητές μας, αλλά και από άρθρα που δημοσιεύτηκαν τη μέρα που έγινε το ατύχημα -δεν ξέραμε όμως ότι αφορούσε τον Μ.- και επικρατούσε μια αγωνία για την κατάσταση του όλη την μέρα».

Όπως σημειώνει η ίδια, οι συμμαθητές του ενημερώθηκαν ότι το τμήμα του 16χρονου ανέστειλε τα μαθήματα στο 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, έκλαιγαν όλοι. Οι καθηγητές προφανώς και ήταν συντετριμμένοι και μερικοί ανέφεραν πως ακόμα και αν δεν τον είχαν ως μαθητή τους, ήξεραν πως ήταν καλό και αγνό παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.