ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Υπηρεσιακό της αστυνομίας ήταν αυτό που παρέσυρε τον ποδηλάτη – Τρεις ανήλικοι στο νοσοκομείο (upd)

Οι δύο δίνουν μάχη για τη ζωή τους

Θεσσαλονίκη: Υπηρεσιακό της αστυνομίας ήταν αυτό που παρέσυρε τον ποδηλάτη – Τρεις ανήλικοι στο νοσοκομείο (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο: 21.16)

Τρίτη παράσυρση πεζού από όχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, με θύμα αυτή τη φορά μία 15χρονη κοπέλα.

Πιο συγκεκριμένα, η 15χρονη παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο περίπου στις 18:00 επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, στους Αμπελόκηπους.

Η ανήλικη τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Υπενθυμίζεται, ότι σήμερα το μεσημέρι δύο ακόμα πεζοί παρασύρθηκαν από οχήματα στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρώτη περίπτωση ένας 13χρονος παρασύρθηκε από όχημα στον δρόμο Θέρμης – Πανοράματος, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Στη δεύτερη περίπτωση, ένας 16χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε στη Λεωφόρο Δενδροποτάμου από υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, επίσης στο «Παπαγεωργίου».

Πώς έγινε το ατύχημα με τον 13χρονο

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται ένα αγόρι 13 ετών, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Θέρμη. Ο οδηγός ακινητοποίησε αμέσως το όχημά του και έσπευσε να βοηθήσει το ανήλικο παιδί.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή, προκειμένου να μεταφέρει τον ανήλικο σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος μαζί με έναν φίλο του ήθελαν να περάσουν στην απέναντι μεριά του δρόμου, μιας λεωφόρου συγκεκριμένα με 4 λωρίδες, τις δύο αντίθετης πορείας.

Το ένα παιδί αντιλήφθηκε το όχημα και κοντοστάθηκε, σε αντίθεση με τον 13χρονο που παρασύρθηκε.

Πώς έγινε το ατύχημα με τον 16χρονο

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ο 16χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από όχημα το μεσημέρι στη λεωφόρο Δενδροποτάμου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thestival, ο άτυχος νεαρός, που διέσχιζε τον δρόμο, χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Από τον τραυματισμό υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον μεταφέρουν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 16χρονο ήταν υπηρεσιακό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο ανήλικος κατευθυνόταν στο στάδιο της περιοχής για να προπονηθεί. Επί τόπου βρέθηκε ο προπονητής του, ο οποίος και τον αναγνώρισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.