ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 27χρονος διανομέας που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 50χρονο

Όλα έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Αλ.Σβώλου

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 27χρονος διανομέας που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 50χρονο

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί, ο 27χρονος διανομέας που κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε έναν 50χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την Τρίτη άφησε την τελευταία του πνοή.

Εις βάρος του 27χρονου που συνελήφθη μόλις ο 50χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια και θα περάσει το «κατώφλι» του εισαγγελέα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Αλ.Σβώλου και το επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε μετά από παρατήρηση που έκανε το θύμα στον 27χρονο διανομέα, επειδή πέρασε με τη μοτοσικλέτα του από τον πεζόδρομο.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 27χρονος διανομέας χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο τον 50χρονο με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει στο έδαφος, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του.

Επί τόπου μετέβη σταθμός του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μεταφέρουν τον μεσήλικα άντρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, εκεί που το πρωί της Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο διανομέας που γρονθοκόπησε τον 50χρονο συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, στις 14.00, όταν το νοσοκομείο ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι ο μεσήλικας άντρας είχε καταλήξει και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, από την οποία αναμένεται να φανεί αν ο άντρας έχασε τη ζωή του συνέπεια του χτυπήματος που δέχθηκε στο πρόσωπο ή από άλλα αίτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.