ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 26χρονη που έβαλε κοριό σε λούτρινο και παρακολουθούσε τον πρώην σύζυγό της

Ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 26χρονη που έβαλε κοριό σε λούτρινο και παρακολουθούσε τον πρώην σύζυγό της

Για κακούργημα διώκεται η 26χρονη που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταγγελία του 29χρονου πρώην συζύγου της ότι έκρυψε μέσα σε ένα παιδικό λούτρινο, καταγραφική συσκευή ήχου. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 29χρονος από τη Θεσσαλονίκη, όταν παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους από την πρώην σύζυγό του – βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας – και επέστρεψε στο σπίτι του, εντόπισε μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού ένα λούτρινο κουκλάκι.

Μέσα σε αυτό διαπίστωσε έκπληκτος ότι υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο USB stick που κατέγραφε.

Ακολούθως, ο 29χρονος προχώρησε σε καταγγελία και η πρώην σύζυγός του συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σε βάρος της 26χρονης, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, ενώ την παρέπεμψε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι που έκανε αυτή την κίνηση και θα τους αποκαλύψει μόνο ενώπιον του ανακριτή όπου θα οδηγηθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.