ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 ανήλικοι για ληστείες σε περαστικούς

Η λεία τους περιλαμβάνει κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 ανήλικοι για ληστείες σε περαστικούς

Συμμορία τριών ατόμων στην Θεσσαλονίκη διέπραττε ληστείες σε βάρος περαστικών στην περιοχή των ΚΤΕΛ «Μακεδονία», αφαιρώντας, κυρίως, κοσμήματα από τα θύματα.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι ημεδαποί, 15 και 17 ετών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο που μέχρι τώρα είναι άγνωστο στις Αρχές.

Πέντε ληστείες διέπραξαν οι ανήλικοι

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, οι συγκεκριμένοι ανήλικοι διέπραξαν, από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου έως τα μέσα του φετινού Ιανουαρίου, με τη χρήση σωματικής βίας, πέντε ληστείες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την ίδια δικογραφία, η λεία τους περιλαμβάνει κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ, χρηματικά ποσά (ύψους 130 ευρώ) και προσωπικά έγγραφα-αντικείμενα των παθόντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.