ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις στην Τούμπα πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Βόλος

Οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους ένα ναυτικό πυρσό, ένα κατσαβίδι και ποσότητα κάνναβης

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις στην Τούμπα πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Βόλος

Το απόγευμα της Τετάρτης (27/9), συνελήφθησαν τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο της Τούμπας, όπου διεξήχθη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι τρεις συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους συνολικά ένα ναυτικό πυρσό, ένα κατσαβίδι και ποσότητα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις προσπάθειές της για πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, προκειμένου η πρόσβαση σε χώρους διεξαγωγής αγώνων να είναι ασφαλής για όλους τους πολίτες.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα στη Τούμπα Θεσσαλονίκης, χθες, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από ειδικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά -3- άτομα.

Ειδικότερα, τα ανωτέρω άτομα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου να φέρουν στην κατοχή τους συνολικά ένα ναυτικό πυρσό, ένα κατσαβίδι και ποσότητα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει τις συστηματικές δράσεις της, με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς σε αγωνιστικούς χώρους, τόσο κατά τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων όσο και μακριά από αυτούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.